Massages

Ontspanningsmassage

Kom even op adem met een ontspannende oliemassage, waarbij lichaam en geest tot rust worden gebracht.

De ontspanningsmassage wordt gegeven met natuurlijke oliën en heeft een positieve invloed op alle lichaamsfuncties. Een aanraking van de huid is een aanraking van lichaam en geest: blokkades, stress en pijn kunnen door aanraking, druk en stimulatie verzacht worden. Een massage brengt je zo dichter bij jezelf.

Laat je hele lichaam diep tot rust komen met deze bijna meditatieve ervaring. 

45' - 60' - 75' - 90'

Rug-, schouder- & nekmassage

De schouders en de nek zijn voor velen de plaatsen waar stress zich ophoopt en die voor aanhoudende klachten zorgen. Dit is vaak te wijten aan een slechte houding die voortkomt uit ons in het algemeen zittende levensstijl en het veelvuldig gebruik van gsm en computers. Dat langdurig zitten creëert voor veel mensen ook rugklachten, vaak in de onderrug.

Deze massage focust op deze probleemzones en via een combinatie van Zweedse en Thaise massagetechnieken worden ze tot ontspanning gebracht.

45' - 60'

Thaise Yogamassage

Nuad Bo-Rarn is de traditionele massage gegeven in het noorden van Thailand. Bij deze massage wordt het lichaam gemobiliseerd en in allerlei stretchposities gebracht. Het wordt daarom ook vaak “Yoga for lazy and busy people” genoemd. De massage is extra geschikt om verlichting te brengen bij gespannen spieren en aanhoudende fysieke pijn, en is ideaal om het energiepeil te verhogen.

Let op: bij Thaise massage blijven de kleren aan. Draag daarom gemakkelijke en loszittende kledij. (Geen jeans, rokjes of kleedjes, hemd, etc.)

60' - 75' - 90'

Deep Tissue Massage

Door aanhoudende stress, blessures of trauma kunnen spieren constant in spanning staan. Dat zorgt voor chronische spierpijn wat vaak doorweegt op het algemene welzijn. Bij een deep tissue massage wordt het lichaam - via drukpunten en intense wrijving - aangepakt om die aanhoudende spanning gaandeweg los te maken. Dit kan een fysiek pijnlijk proces zijn waarbij soms ook emoties losgemaakt worden en dieperliggende problemen bloot komen te liggen. 

Belangrijk: Dit is een therapeutische massage. Wil je gewoon een stevige massage boek dan gerust de ontspanningsmassage of de rug-, schouder- en nekmassage. 

60'

Sportmassage

Een sporter verlangt veel van zijn of haar lichaam en dat vraagt ook de nodige bijkomende zorg. Sportmassages helpen met het verbeteren van prestaties, voorkomen blessures en helpen bij het herstel na intense sportactiviteiten. Bij deze massage wordt er langer ingewerkt op specifieke zones om zo optimale ontspanning teweeg te brengen. 

Bij een sportmassage heeft u de keuze om enkel de benen onder handen te laten nemen. Als u voor een langere sessie kiest dan worden de rug, schouders en nek ook aangepakt. 

45’ - 60’

Let op: het is enkel mogelijk contant, via de payconiq-app of via overschrijving te betalen.

Boek nu!

Wil je zelf ook graag aan het masseren slaan. Bekijk dan zeker mijn massagecursus