Mannencoaching

Wij mannen zijn vaak niet geneigd om hulp te vragen.

Dat was bij mij voor een groot deel van mijn leven niet anders. Alles waarmee ik worstelde was daardoor extra lastig want op alles moest ik mijn eigen antwoorden vinden. Uiteindelijk leerde ik toch stappen zetten naar anderen. In plaats van zelf maar wat aan te modderen begon ik op de ervaring en kennis van anderen te steunen. Mijn groei en kunnen gingen daardoor exponentieel vooruit.

Wil je meer lezen over mijn verhaal kan dat hier.

Nu, 10 jaar later, begeleid ik mannen in veel van de kwesties waar ik lang mee worstelde. De rode draad daarbij is connectie:

De kracht van connectie

Connectie met vrouwen

Hoe ontmoet en verleid je vrouwen op een authentieke manier? Hoe creëer en vergroot je intimiteit? Op welke manier kan je je seksualiteit ten volle met haar delen? Hoe bewaak jij je grenzen in een relatie?

Connectie met jezelf

Hoe temper je die schijnbaar eindeloze stroom van gedachten? Hoe verbind je lichaam en geest? Op welke manier kan ik mijn emoties beter uiten? Wat is mijn doel in het leven?

Connectie met mannen

Wat betekent het om deel te zijn van een broederschap? Waarom voel ik me minder op mijn gemak bij mannen? Wat kan ik leren over mezelf via de ervaringen van andere mannen?

Deze vragen en nog zoveel andere komen aan bod in mijn verschillende coachingstrajecten die ik onderverdeel in de Drie Pijlers van de Moderne Man:

De Drie Pijlers van de Moderne Man


Dating & Verleiding

Verleiden is een vaardigheid die enorm veel deuren doet openen. Niet alleen bij het zoeken van een partner is dit een cruciaal onderdeel maar op zich is iedere interactie er één van verleiding: een jobinterview, nieuwe vrienden maken, korting krijgen aan de kassa, etc. 

Net zoals alle andere vaardigheden vragen verleiden en charmeren oefening. Toch is er maar weinig aandacht voor het beoefenen van deze noodzakelijke levenscompetentie. 


Intimiteit & Seksualiteit

Seksualiteit en intimiteit worden geregeld met elkaar verward en voor sommigen zijn ze bijna zo goed als hetzelfde. Dat is echter jezelf en anderen tekort doen want hoewel ze elkaar overlappen houden beide concepten zoveel meer in. 

Het is vaak moeilijk om hier steun en advies in te vragen. Seks en seksualiteit zijn op veel vlakken nog taboe en over intimiteit leeft het idee dat dat maar vanzelf moet komen. 

Het is daarom niet verbazend dat velen met onzekerheden of vragen zitten rond deze thema's. Of men niet weet waar ze terecht kunnen als ze deze delen wel willen aanpakken. 


Mannelijkheid & Belichaming

Af en toe lijkt het alsof mannen in crisis zitten. Wat betekent het tegenwoordig nog om "man" te zijn? Welk rolmodellen hebben we nog? Hoe gaan wij om met de veranderende rol van vrouwen in de maatschappij? Beleven we nog wel alle aspecten van onze mannelijkheid in tijden waar de meesten onder ons uren voor schermen doorbrengen? Waar delen van mannelijkheid als toxisch en gevaarlijk gezien worden?

We zitten met veel vragen maar tegelijk geeft dat ons de opportuniteit om te herschapen wat gezonde mannelijkheid inhoudt. En eens we die gezonde mannelijkheid authentiek beginnen te uiten is de impact daarvan op onszelf en de buitenwereld niet te onderschatten. 


Praktisch

  • Voor iedere pijler kan je bij mij terecht voor 1 op 1 coaching. Dat kan afhankelijk van de vraag via online gesprekken, op verplaatsing of in mijn praktijk.
  • Ik geloof enorm in de kracht van ervaren en doen, dus de focus ligt niet bij eindeloos praten. Via opdrachten en oefeningen word je uitgedaagd om je comfortzone te doorbreken. Het is net buiten die comfortzone dat de grote inzichten opgedaan worden en de meeste groei gebeurt. 
  • Voor iedere pijler organiseer ik, vaak samen met andere coaches, workshops waar we samen in groep nieuwe horizonten bereiken. 
  • Het eerste gesprek is er altijd één van kennismaken en dus volledig gratis. Tijdens dit gesprek onderzoeken we of je wel degelijk bij mij aan het juiste adres bent met je vraag en kijken we of het onderling een goede match is. Een coachingtraject is een partnerschap, dus dat start het beste met een goed gevoel van beide kanten. 

Prijzen

Prijs
Kennismakingsgesprek - 30' gratis
Online Coaching - 60' €60
In Person Coaching in mijn praktijk - 60' €70
In Person Coaching op locatie Te bespreken

Aarzel niet om me te contacteren met jouw vragen.