Coaching

Mijn ervaringen als massagetherapeut hebben me getoond dat velen de connectie met zichzelf verloren zijn. Als de connectie met jezelf roestig is heeft dit zonder twijfel invloed op de connecties die je hebt met anderen.

Dit idee gecombineerd met alle interesses die mij in mijn persoonlijk leven bezighouden hebben me gebracht tot coaching.

De rode draad door alles wat ik aanbied is een authentieker bestaan leiden. Eén waar je bewust keuzes maakt, handelt naar de volledigheid van jou bestaan en open en oprecht met jezelf en anderen kan omgaan. 

De kracht van connectie

Mannencoaching

Bij uitstek is de oorzaak van veel mannelijk leed een gevolg van disconnectie. We leren vroeg om onze gevoelens te onderdrukken, daardoor luisteren we steeds minder naar ons lichaam. Communicatie loopt moeizaam. Het is moeilijker geworden om onze plaats in de maatschappij te vinden.

Veel aspecten van mannelijkheid hebben een negatieve connotatie. Dat zou echter niet zo mogen zijn. We moeten die aspecten van onszelf niet verloochenen maar net aanpakken zodat ze een positive invloed worden op de wereld en onszelf. 

Sekscoaching

Seks is een wereld van taboe, schaamte, onzekerheid en jammer genoeg veel trauma. Dat is zonde want goeie seks kan koppels dichter bij elkaar brengen, maakt een mens gelukkiger en werkt helend op zoveel verschillende vlakken. 

Sekscoaching is er voor mannen die hun vaardigheden in de slaapkamer willen verbeteren of die moeite ervaren op seksueel vlak. 

Sekscoaching is er evengoed voor koppels die een veilige plaats zoeken om zich te verdiepen in bdsm of tantra. Koppels die verschillen in seksuele voorkeuren willen leren overbruggen en nog zoveel meer.

Aarzel niet om me te contacteren met jouw vragen.