Mannencirkels

Tribe Talk

Wij mannen hebben op veel vlakken weinig structuren die ons steun en persoonlijke uitdaging bieden. We voelen ons verloren, we hebben weinig rolmodellen, we weten in tijden van toxic masculinity en #MeToo niet meer wat echt man zijn nu eigenlijk inhoudt, we hebben weinig connectie met ons lichaam en onze emoties. Het cliché dat mannen niet kunnen communiceren is helaas vaak terecht. 

Tribe Talk is er voor mannen die het anders willen, die voelen dat het voor hen zo niet werkt, die willen stoppen met zichzelf weg te steken en hun leven willen aanpakken. Die meer authentieke, gebalanceerde en zelfzekere mannen willen worden. Mannen die weten wie ze zijn en waarvoor ze staan.

 

Tijdens Tribe Talk creëren we samen een Broederschap, een plaats waar mannen elkaar ondersteunen, uitdagen, aanmoedigen en helpen om een betere versie van onszelf te worden. 

Wat kan je verwachten

Elke sessie zal gestructureerd zijn rond andere aspecten van man zijn. Er zullen oefeningen gedaan worden die je emotionele gezondheid en zelfbewustzijn vergroten. Er zullen krachtige vragen gesteld worden die ontworpen zijn om diepere waarheden van jezelf te ontdekken. Ten slotte krijg je tijd om vrij te delen wat er op dit moment speelt in jouw leven. 

 

Buiten de fysieke settings krijgen je toegang tot een gesloten Discord groep. Een plaats waar je vrij kan delen en verdere ondersteuning kan krijgen van je broeders. 

 

Tribe Talk is een vertrouwelijke setting. Het is essentieel dat iedereen zich vrij en veilig voelt om openhartig te delen. Daarom is het een basisvoorwaarde dat alles wat in de Tribe gezegd wordt vertrouwelijk is. Wat gezegd wordt tijdens de sessies en achteraf in de Discord blijft ook daar. Zonder uitzonderingen. 

Praktisch

Afspraak om de twee weken op woensdagavond vanaf 19u in Gent

Elke sessie duurt 2,5 uur

Prijs per sessie is €30

Plaatsen zijn beperkt dus aanmelden is een vereiste

Heb je nog vragen stuur dan gerust een bericht via contact.